Lajme

Babai i 16-vjeçares me korona ta rrëqeth shpirtin: Lutuni të gjithë Zotit që vajza ime të shërohet dhe jetojë!

Babai i 16-vjeçares me korona ta rrëqeth shpirtin: Lutuni të gjithë Zotit që vajza ime të shërohet dhe jetojë!

Babai i 16-vjeçares me korona ta rrëqeth shpirtin: Lutuni të gjithë Zotit që vajza ime të shërohet dhe jetojë!

Të prekur janë edhe moshat e reja. Vajza 16-vjeçare e Kevin Swearingen, Charlee është infektuar me Covid-19. Gjendja e saj shëndetësore nuk është e mirë.

Babai i saj ka mundur ta shoh dhe ka publikuar një foto pranë saj nga spitali dhe ka shkuar:
Lutuni të gjithë për vajzën time që të shpëtojë. U për gjërohem lutuni të gjithë, lutuni Zotit që vajza ime të shpëtojë.”

Comment here