Lajme

Daçiç nëse vetëm një Qytetar i Veriut te Mitrovices prekët me dorë ne jemi gati të hymë me Ushtri në Kosovën

Daqiq e paraIajmron Kosoven mos guconi as ni qytetar temin ne veri te Mitrovices me prek me dor Mos na pr0vok0ni sepse veriu eshte i joni po edhe trepëca eshte e jona.

Mos hina ka nuk duhet sepse ne jemi gati Ska bisedime per veriu dhe trepcen sepse ato jan tonat skem qka te bisedojm per kete qeshtje tha daqiq.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Në jemi te vendosur ne ket qeshtje dhe nuk bejm kompromise jemi te qart dhe te vendosur borll kemi leshuar pë ma ska toIeranc zero kuptojeni para se ne te veprojm ndryshe tha aj ne intervis e dhen qe ishte shum i ashhper.

Comment here