Lajme

Ështe bër një Sondazh/ Shqiptarët Zgjedhin: Elvis Naçi Është Personazhi I Vitit 2020.. Ae meriton ?

Ështe bër një Sondazh/ Shqiptarët Zgjedhin: Elvis Naçi Është Personazhi I Vitit 2020.. Ae meriton ?

Teksa Viti i Ri 2021 ka mbërritur, rezultati i sondazhit “Personazhi i Vitit 2020”, midis 12 kandidaturave nga fusha të ndryshme të jetës në Shqipëri, është vulosur nga shqiptarët.

Vo tuesit kanë shpallur një mbajtës dinjitoz të këtij titulli të sondazhit të publikuar më datën 23 dhj etor, ku mbi 36,434 qytetarë shqiptarë votuan personazhin e tyre të preferuar nga 12 emrat e përzgjedhur nga redaksia e JOQ ALBANIA.

Protagonistë në ngjarjet më të bujshme që kanë ndodhur përgjatë këtyre 12 muajve, duke dhënë kontributin e tyre, secili sipas fushës që mbulon.

Shqiptarët kanë vendosur që titullin “Personazhi i Vitit 2020” e meriton plotësisht imami dhe bamirësi i mirënjohur, Elvis Naçi, njeriu i cili me punën e tij të pal odhshme u ka qëndruar pranë shqiptarëve të va rfër, duke fituar admirimin dhe respektin e tyre.

Comment here