Lajme

LAJM I MADH: Në Mitrovicë do të ndërtohet “Baza Ushtarake” e FSK-së

Kuvendi Komunal i Mitrovicës sot ka miratuar në mënyrë unanime pr0pozim-vendimin për dhënien e pr0nës së k0munës në shfrytëzim të FSK-së, për ndërtimin e bazzës ushhtarake në “K0drën e Cërrnushës”.

Në mbledhjen e drejtuar nga kryesuesi i Kuvendit, Safet Kamberi, të pranishëm në këtë seancë ishin edhe zv. ministri i Ministrisë së Mbrojtjes, Enver Dugolli, zv. komandanti i Regjimentit i Tretë, Ilir Beqiri dhe nënkoloneli, Afrim Veseli.

Comment here