Lajme

Motrat Mustafa sjellin foto me grim nga frizerka

Kush nuk i njehë Safeten dhe Sahiden, motrat të cilat kontribuan me këngë- hite tash e sa vite në muzikën popullore.

Dy zëra jo vetëm të artë, por edhe të pandarë që nga paraqitja e tyre e parë skenike.

Publiku i do dhe respekton shumë, pasiqë përherë e kanë ruajtur origjinalitetin e tyre.

Ato nuk kanë rënë pre e kohës moderne.

Comment here