Lajme

Nuk do ta njohim Kosovën derisa ekziston një serb në planet

Sërgjan Gjokoviq, babai i tenistit të serb, Novak Gjokoviq, ka thënë se “serbët nuk do ta njohin Kosovën derisa ekziston një serb në planet”, transmeton gazeta serbe “Veçernje Novosti”.

Gjokoviq, ka përmendur numrin e madh të “kishave dhe manastireve serbe” në Kosovë.

Kur u pyet se kujt i pengon në botë një Serbi e fortë, Gjokoviq tha se “ajo i pengon botës perëndimore”. “Imagjinoni një situatë sikur ne të kishim grabitur një pjesë të Britanisë së Madhe nga britanikët ose të Francës nga francezët ose të Izraelit nga izraelitët. Shikoni se si sillen izraelitët, atyre u grabitën tokën, por ata këtë nuk pajtohen me këtë me shekuj.

Comment here