Lajme

Paralajmërimi – ‘Një virus apokaliptik nga pulat mund të vra së gjysmën e botës

Paralajmërimi – ‘Një virus apokaliptik nga pulat mund të vra së gjysmën e botës

Një vir us apokaliptik nga fermat e pulave mund të jetë shumë herë më shkatë rrimtar se koronavirusi i ri. Një shkencëtar ka paralajmëruar se ai mund të vr a së gjysmën e botës, shkruan The Sun..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here