Lajme

2-vjeçari B.l.E nga dritarja e pallatit, ky është momenti kur 17-vjeçari hero e pret në krahë dhe i shpëton jetën (Video)

Algjeriani Feuzi Zabaat u quajt hero pasi arriti ta kapte në ajër një dyvjeçar që r.a nga dritarja.

Foshnja siriane e quajtur Doha Muhammedi r.a nga një dritare e hapur e katit të dytë, ndërsa nëna e saj po gatuante.

Për fat të mirë, 17-vjeçari e vuri re nga rruga që diçka nuk ishte në rregull me foshnjën.

Ai arriti ta kapte foshnjën duke e shpëtuar kështu nga çdo Ië.n.di.m.

Comment here