Lajme

Albin Kurtit i vjen një thirrje nga BE-ja, Bëjeni këtë menjëherë ose…

Albin Kurtit i vjen një thirrje nga BE-ja, Bëjeni këtë menjëherë ose…Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Por, një zëdhënës i BE-së megjithatë thotë se “në vitin 2020 Përfaqësuesi i Lartë për Politikë të Jashtme i BE-së, Josep Borrell dhe Lajçak kanë qenë mikpritës të një serie të takimeve të nivelit të lartë dhe kryenegociatorëve “gjatë së cilave është arritur një përparim fillestar i prekshëm”.
Ndërkaq, diplomatët e vendeve anëtare të BE-së, kur flasin për dialogun gjatë vitit të parë të mandatit të Lajçakut, kufizohen në deklarimin se “mirëpresin faktin se dialogu ka rifilluarJu ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here