Lajme

I VODHl 25 mijë euro nga llogaria e gjyshes për PUSHlME, ja si e PËSOl mbesa

Që nga momenti që gjyshja e saj 83-vjeçare, kishte nisur të v;uante nga skIeroza, një vajzë e re, ishte bërë përfaqësuesja ligjore e të moshuarës, duke pasur kontroll të plotë në llogarinë e saj bankare.

Familja ishte e gjitha dakord, por pas disa muajsh 35-vjeçarja vendosi që ti shpenzojë të gjitha kursimet e gjyshes Barbara Fisher, për të financuar udhëtime dhe pushime luksi.

Nën ak;uzë është vënë anglezja Louise Shaw nga Oldham, Greater Manchester, e cila deri para pak kohësh punonte si recepsioniste në një klinikë mjekësore, kujdesej për gjyshen si dhe për dy fëmijët e saj. Familja i besonte ver;bërisht, duke e njohur shumë mirë raportin special mes Louise dhe gjyshes së saj.

Comment here