Lajme

Jam E Ma,Rtuar Jasht, Dhe Kam Nje Djal 2 Vjet Tash Nuk Po Mundem Te Duroj B,Urrin Saher Qe…

Jam E Ma,Rtuar Jasht, Dhe Kam Nje Djal 2 Vjet Tash Nuk Po Mundem Te Duroj B,Urrin Saher Qe…

Jam e martuar jasht, dhe kam nje djal 2 vjet tash nuk po mundem te duroj burrin saher qe flet.Problemi eshte se nuk po mundem te duroj burrin saher qe flet me prek, Motra vet vjen per vizit rrin 1 Jav apo me shum dhe nuk esht njeri ofendon kur ti vjen rasti.Mundohet me kan mbrete ky burri im behet me te nese ndodh ndonje potere saher qe ka ardh ajo ky nuk me ka mbrojtur nuk di Qfar te bej.vazhdoni të lexoni më poshtë…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Comment here