Lajme

Kë të marr e kë të lë/ Mevlani mes zgjedhjeve të Antonelës dhe Ledjanës: Ja me kë shkoi ai

Antonela dhe Ledjana kanë zgjedhur Mevlanin në takim, por ai ishte i detyruar të bënte një zgjedhje.Në këto rrethana, Mevlani zgjodhi Antonelën duke u munduar që të justifikohej duke thënë “kush ka bërë zemrën më të madheJu ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ledjana: Je shumë e paedukatë. Antonela: Pa edukatësinë mbaje për vete. Dhe mua mos më thuaj mua kurrë e paedukatë. Thuaj mos ndërhyj, kaq. Mua mos më thuaj e paedukatë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here