Lajme

Kjo familje ka nevojë për n dihmë: Vajza jonë ka s ëmundjen e l igë, nuk kemi para për ta k uruar

Partneri i Ashley Cain, Safiyya tregoi se vajza e tyre ka s ëmundjen e l igë. Vogëlushja quhet Azaylia dhe është 7 muajshe.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Familja po përgatitet që të niset për në Singapor ku Azaylia do të jetë në gje ndje të marrë tra jtim specialist për leu ke minë e saj pasi një tr ans plant i palcës së kockave rezultoi joefe ktive.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here