Lajme

Jasmina poston një fotografi me vëllaun e Andit, e quan ‘kunat’

Jasmina dhe Andi mbrëmë kishin vallëzimin e radhës në Përputhën ku edhe kanë shkëmbyër puthje përpos vallëzimit.

Ndërsa është Jasmina ajo që në InstaStory ka postuar një fotografi duke folur në rrjetet sociale me vëllaun e Andit.

Comment here