Lajme

Po Përdorte TeΙefonin Në TuaIet, Hμmb Jеtēn Ish-Asistentja E Deputetit, Ja Çfarë I Ndodhi…

Autoritetet dhe p0licia ruse ka paralajmëruar se po ndodhin një sërë vd-e-kjesh nga g0ditja elektrike tek të rinjtë që përdorin telefonat në tuaIet… per me teper sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju dal1n pa.mjet e pl0ta

Një vajzë 25 vjeç nga Rusia e quajtur Anastasia Scherbinina, ka vd-e-kur nga një g0ditje elektrike masive pasi përdori telefonin e saj në banjë. Vajza ruse po karikonte telefonin kur u g0dit nga rryma elektrike në shtëpinë e saj në Novosibirsk, thonë raportet. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here