Lajme

Qosja i thotë BuzhaIës: Je më i keq se Nikolla Pashiqi, Rankoviqi dhe Millosheviqi

Akademik Rexhep Qosja ka thënë se drejtuesit e televizionit T7 se kanë urrejtje të madhe për Shqipërinë.

As kryeministri i Serbisë mbretërore, Nikolla Pashiqi, as ministri i Sigurimit të Brendshëm Shtetëror – UDB-së së Serbisë dhe Jugosllavisë Komuniste, Aleksandër Rankoviqi e as kryetari i Serbisë pseudodemokratiko-fashiste, Sllobodan Millosheviqi, që aq shumë e kanë dëshiruar zhbërjen e shtetit shqiptar, se drejtuesit e mediumit Gazeta Express, ka thënë Qosja.

URREJTJE ME PASOJA TË MËDHA

Comment here