Lajme

Sekretari i shtetit amerikan: “Zoti e bekoftë Shqipërinë dhe popullin shqiptar”

Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, në Forumin e Ballkanit ndaj Anti Semitizmit, vlerësoi popullin shqiptar për mbrojtjen e hebrenjve. “Shqipëria është një mik i madh i SHBA. Shqipëria ofroi një ndihmë të rrallë për hebrenjtë dhe falë heroizmit, ishin streha për hebrenjtë. Zoti e bekoftë Shqipërinë dhe popullin shqiptar” tha ai.

Comment here