Lajme

Të Lumtë Kryeministër-Albin Kurti ‘DRIDH’ Serbinë Dhe Vuciqin Me Këtë Veprim !!!

Presidenti i Serbisë, e sheh si punë të kryer.Aleksandër Vuçiq, thotë se në një periudhë të shkurt kohore nis shtrimi modern e masiv siç e quan ai i magjistrales Mitrovicë-Jarinjë që shtrihet në tokën e Kosovës.“Drejtori i kompanisë”Rrugët e Serbisë” ka marr urdhrin dhe paratë janë siguruar. Punimet nisin brenda muajit.Magjistralja Jarinjë-Mitrovicë është e madhe dhe fortë e rëndësishme për lidhjen e serbëve të Kosovës. Aq më shumë për ata që jetojnë në Komunat, nga Mitrovica,në Vushtrri, Obiliq e deri në Prishtinë” tha Vuciq para gazetarëve.

Një refuzim ndaj këtij plani erdhi të enjtën nga Prishtina zyrtare.Prej zyrës së kryeministrit Albin Kurti, thanë për kk se shteti serb nuk mund ti kryejë punimet në autoudhën e përmendur.“Rruga Jarinjë-Mitrovicë është rrugë rajonale në Republikën e Kosovës.Përkujdesja ndaj saj është përgjegjësi e Qeverisë së Republikës së Kosovës.

Comment here