Lajme

Vjen edhe mbështetja e madhe e papritur nga Arbana Xharra për Donika Gervallën !! Ja çfarë i shkruan…

Çeshtja e hapjes se ambasades se Kosoves ne Jerusalem eshte pune e kryer. Keshtu ka deklaruar ministrja e Puneve të Jashtme, Donika Gervalla, si pergjigje ndaj ker keses se shtetit të Turqisë.

Kam pershëndetur njohjen diplomatike nga Izraeli dhe mendoj qe çeshtja e ambasades tone ne Izrael eshte çeshtje e kryer. Nuk do ti hyme aventurave diplomatike per te ri kthyer ne shqyrtim nje çeshtje qe ka perfunduar,ka thene Gervalla dy dite me pare.

Comment here