Lajme

“Abazoviç ka kritikuar ish-qeverinë për luksin e saj, kurse ai mban një orë me vlerë 17,000 euro!”VIDEO

Media serbe shkruan:Abazoviç ka kritikuar ish-qeverinë për luksin e saj, kurse ai mban një orë me vlerë 17,000 euro!
Ora në dorën e Zëvendës Kryeministrit Dritan Abazoviç thuhet se kishte një vlerë të lartë, orë me vlerë 17,000 euro.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Abazovic tha në një intervistë se, orën e kishte dhuratë nga një mik nga Suedia dhe kushtonte disa qindra euro!Megjithatë një specialist i orëve tha se ora e Abazoviç nuk kushton aq, por sipas anlizave më të thella edhe mund të kushtoj aq, 17,000 euro ose 19,900 dollarë, dhe se ora është Franck Muller marka 90 80 cc a.”Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here