Lajme

E dini shtëpia e cilit politikan kosovar është kjo shtëpi me vlerë prej 18 milion eurove

Kreu i Aleancës Kosova e Re, Behgjet Pacolli, ka një shtëpi që kushton sa gjithë shtëpitë e banesat e liderëve kryesor në vend. Ajo kushton miliona euro.
Bazuar në regjistrin për deklarimin e pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit, vlera e shtëpisë së Pacollit sillet rreth 18 milionë euro.
Kjo shtëpi ka sipërfaqe 5 mijë e 200 metra katrorë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ndryshe, Pacolli vlerësohet të jetë njeriu më i pasur në vend. Shtëpitë, tokat milionëshe, avioni privat, veturat, aksionet në shumë kompani e miliona euro para të gatshme nëpër institucione financiare, i mundësojnë atij që të jetë i pari në listën e zyrtarëve milionerë të vendit.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here