Lajme

“Kështu dukesh kur futesh në tokë për së gjalli”VIDEO

“Ai kaloi dy ditë nën tokë në një arkivol dhe mblodhi 50 milion shikime (VIDEO)
Jimmy Donalds, i njohur me pseudonimin MrBeast, vendosi të ndërmarrë një hap të pabesueshëm në mënyrë që të tërheqë vëmendjen e publikut.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Konkretisht, ky YouTuber vendosi të lë nën hije të gjithë kolegët e tij; ai erdhi me idenë për të kaluar dy ditë nën tokë. Në videon që ai postoi, mund të shihet se si dukeshin 50 orët e tij të kaluara nën tokë. Ai duhej të bënte jashtëqitje në shishe plastike dhe ai këtë e pranoi, por kjo ide nuk ishte më e zgjuara për të.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here