Lajme

Malishevë: Detyrohet ta ndërtojë shtëpinë me shtyllën brenda, KEDS nuk erdhi të ia largojë

Sokol Zylfiu nga komuna e Malishevës u detyrua që brenda shtëpisë së tij t’ia bëj vendin edhe shtyllës elektrike.
Banorët kanë bërë kërkesa që ta largojnë shtyllën elektrike nga ai vend, pasi që nuk ka pasur hapësirë tjetër për ta ndërtuar shtëpinë, por KEDS nuk erdhi ta largojë, shkruan Reporteri.net.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Zogaj tregon për Kanal 10 se shtëpia është ndërtuar para 4 viteve, por ai edhe më parë ka bërë kërkesë që shtylla të largohet.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here