Lajme

Mjekët i hoqën ѕhрreѕën, 18-vjeçari rifillon frуmëmarrjen në momentin kur do i fiknin aрaraturat

Një mrekulli ka ndodhur në Angli në momentet të fundit të një 18-vjeçari, të cilit ishte vendosur t’i hiqeshin organet, por në atë çast ai ka reguar.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Lewis Roberts ishte shtruar në spitalin Universitar Royal Stoke në Angli pas një aksidenti që kishte pësuar me motor. Pas shumë pëpjekjeve mjekët ishin gati t’i hiqnin apraturat që e ndihmonin për të qëndruar në jetë dhe më pas ti merrnin organet.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here