Lajme

Mjekja e njohur jep lajmin e papritut, ja cfare i ndodh trupit kur teshtijmë 3 herë rresht

Shkencëtarët japin arsyet se çfarë i ndodh trupit tonë kur teshtijmë dhe pse ndodh teshtima. Sipas shkencës një irritim i bezdisshëm në hundë çon në tre teshtima rresht.
Shkencëtarët shpjegojnë se teshtima është një nxjerrje e fuqishme e ajrit nga mushkëritë, për shkak të një presioni me 160km/h dhe që nxjerr jashtë 2000 deri në 5000 ba ktere, gjë që ndodh si pasojë e një alergjie apo irritimi të caktuar.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ndodh që të teshtimë për shkak të një infeksioni në rrugët e frymëmarrjes, sepse kemi ftohtë, alergji apo prej irritimeve të tjera. Elementët irritues nuk janë të vetmit që shkaktojnë teshtimë, pasi disa persona vuajnë nga teshtima reflekse, që shkaktohen prej dritave të forta.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here