Lajme

Në Kosovë ndodh ajo çka askush s’e pret: shikojeni si “Yugo“ tërheq “BMW-në“

Në Kosovë ndodh ajo çka askush s’e pret: shikojeni si “Yugo“ tërheq “BMW-në“
Një video e bërë në Prishtinë, saktësisht në Vetërnik, ka bërë shumë njerëz të qeshin.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Aty shihet se si një veturë e tipit të vjetër ‘Yugo’ e tërheq një ‘BMW M5 E60’.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here