Lajme

Përvoja e Erdogan me kalërimin, kështu ishte rrëzuar vite më parë

Presidenti turk, Recep Tayip Erdgoan, nuk ka përvoja të mira me kuaj.
Kjo sepse, vite më parë Erdogan kishte provuar të kalëronte, por që ishte rrëzuar në tokë.
Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Bekim Çollaku: Thaçi u akuzua nga Gjykata Speciale me plan të Serbisë dhe Rusisë
Siç shihet në video, ai s’ka arritur t’i qëndrojë në shpinën e kalit as për 1 minutë, pasi kali e hedh përtokë.
Atij menjëherë i vijnë në ndihmë disa njerëz, dhe presidenti turk çohet në këmbë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here