Lajme

Peshkatari mendoi se kishte kapur një peshk të madh – u trondit kur pa se çfarë doli në sipërfaqe

Një peshkatar ka mbetur i shokuar pasi ka kapur një krokodil përbindësh në Queensland të Veriut.
Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, Jim Falkenberg, nga Townsville, ndjeu një tërheqje ndërsHvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzivea po peshkonte pranë ishullit Hinchinbrook të hënën.

Por ai shpejt e kuptoi se “kapja” ishte shumë më tepër sesa një peshk kur një krokodil masiv u shfaq në fund të shkopit të tij të peshkimit.
“Ishte afërsisht tre metra i gjatë kështu që unë e dija se nuk do të ishte një kapje e lehtë”.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here