Lajme

Sot i kisha vesh prap teshat e UÇK-së nëse është nevoja për Kosovë e Shqiptari (Video)

80 vjeçari nga Qirezi i Skenderajt, Brahim Rexhepi, ka rrëfyer për emisionin nKosovë Show për ngjarjen e 28 shkurtit të vitit 1998 ku iu kishte v rarë vëllau dhe djali i tij. Ai ka rrëfyer edhe për marrjen e a rmatimit nga Adem e Hamëz Jasharit dhe për fjalët që ata ia kishin thënë axhes Brahim /Pamje mePoshtHvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Poashtu, axha Brahim Rexhepi ka dërguar porosi tek politikanët ku ka kërkuar që të bashkohen. Axha Brahim ka thënë se UÇK nuk ka kryer k rime dhe se do ti veshte prap rrobat e UCK-së.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here