Lajme

Dilema e vajzës shkodrane: Im shoq pi shumë, iu dorëzova vjehrrlt në shtrat. Po tani ç’të bëj

E dashuruar me ish-vjehrrin dhe në dilemë se si do ta presin lidhjen e tyre familjarët e saj dhe ish-burri. Kjo është historia e një gruaje nga Kopliku, e rrëfyer për “Po kryej marrë.dhënie se.ksuaIe me ish-vjehrrin tim/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

dhe duam të martohemi bashkë. Kam qenë e martuar në Koplik, por pas divorcit jetoj në Tiranë prej shumë e shumë vitesh.Me burrin më kanë martuar që 15 vjeçe me shkuesi dhe ai pinte shumë aIkool dhe nuk donte te punonte. Jeta në shtëpinë e tij ishte një ferr i vërtetë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here