Lajme

Albulena i çon “selam“ Halitit, Hajde xhavit e votoje Vjosën!

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka thënë se seanca për zgjedhjen e presidentit të vendit ndoshta mund të vazhdojë sot.

Haxhiu është pyetur nëse kanë komunikuar me deputetin e PDK-së, Xhavit Haliti i cili tha se nuk ishte njoftuar për seancë dhe është jashtë vendit, por që se nëse do të ishte në Kosovës do të kishte marrë pjesë në seancë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Meqë ai ka shprehur vullnetin e tij për të votuar atëherë shpresoj që të jetë sot në sallë. Natyrisht se i bëjmë ftesë edhe Xhavit Halitin që të vie nesër dhe të votojë. “Do të shtyhet seanca, prandaj besoj se do të vazhdojë sot”.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here