Lajme

Hoqi pallton dhe me të mbuloi një vajze e cila ishte e pastrehë dhe po flinte në tokë : 5 ditë me vonë ndodhi dicka qe i ndryshoi jetën djalit

Ndonjeher jeta te sjell njerez qe ste shkon ne mendje qe ti mund ti ndihmosh apo te jesh me ta.
Plus qe njerezit dhe te paragjykojne ndonjehere.
Kur një çift u takua me një njeri të pastrehë, ai u ofroi pallton e tij gjate nje moti te ftohte me ngrice.
Kur Charlotte Ellis dhe Taylor Walden qendronin te mberthyer në stacionin e metrosë në Londër në janar 2019, pas humbjes së trenit të fundit, ata dëgjuan një zë që vinte nga prapa tyre. Ishte një njeri i pastrehë me emrin Joey.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Me qe ata humben trenin e tyre ai u ofroi atyre pallton e tij, të cilën Ellis mori e menjëherë, duke marre një pamje të çuditshme nga Walden.
Çifti pastaj u ul me Joey dhe filloi të bisedonte. Ellis vendosi që ata duhej ta merrnin atë në shtëpinë e tyre.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here