Lajme

I jipet lamtumira e fundit mjekut dhe veteranit të UÇK-së, Qamil Morina (Video)

Qamil Morina punonte në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare, në Klinë.

I n djeri v uante nga një s ëmundje e rëndë.

Njoftimi i plotë:

Me pikëllim të thellë ju njoftojmë:

Sot me datë 03.04.2021 pas një s ëmundje të gjatë ndërroj j etë kolegu i jonë, Qamil Morina- Infermier i nderuar dhe i respektuar nga gjithë stafi i QKMF-së.

Familjës Morina i shprehim ngushëllimet më te sinqerta,dhe Qamili do te jetë gjithmonë pjesë e jona.

Për te gjitha informatat tjera ne lidhje me v arrimin dhe mbledhjen komemorative do te informoheni me kohë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive
Drejtoria e QKMF ” Nënë Tereza”- Klinë

Comment here