Lajme

Ja çfarë ndodh nëse i ndryshoni të brendshmet tuaja përditë!

Arsyeja për ndryshimin e brendshme çdo ditë është shumë e qartë. Në të vërtetë, të brendshme përmbajne baktere dhe mjedisi i lagësht është ideal për ta, pasi ata lulëzojnë në kushte të tilla. Megjithatë, në rast se jeni ende në mëdyshje për këtë, shikoni informacionin më poshtë që patjetër do të ndryshojë mendjen tuaj. Duhet të hiqni dorë nga përdorimi i një palë mbathjesh më shumë se një ditë! Ky zakon i keq ndikon negativisht në shëndetin tuaj dhe ju duhet ta shmangni atë me çdo kusht.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

1.Teprica e lagështisë shkakton infeksione
Infeksionet shpesh shkaktohen nga djersitja e tepruar dhe lagështia e zonës gjenitale, dhe veshja e të njëjtave të brendshme për një kohë më të gjatë. Mbajtja e mbathjeve të pambukut dhe qëndrimi larg atyre me dantella dhe najloni mund t’ju ndihmojë të parandaloni infeksionet.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here