Lajme

Kështu i vlerëson nusja e vëllaut Motrat Mustafa

Motrat Mustafa vazhdojnë të jenë si këngëtarët më të mira në skenën e muzikës popullore. Suksesit të tyre po iu gëozohen e gjithë familja Mustafa.

Këtë rëndësi e vlerëson edhe nusja e vëllaut Medina, e cila kohë pas kohe gjithmonë shpërndan fotografitë osë këngët e tyre.
Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në seilin imazh në njëfarë mënyrë ajo krenohet me arritjet e kunatave.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here