Lajme

Menduan se kishin kapur një peshkaqen, e pabesueshme çfarë shohin kur e nxjerrin në breg

Peshkatarët regjistruan momentin kur një ka fsh ë gjigante u kap nga oqeani.
Nëpërmjet videos së transmetuar në YouTube ishte e mundur të shihet madhësia e pa za kon të që kjo k a fsh ë detare kishte.
me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Mijëra njerëz në rr je tet so ci ale thanë se ishte një peshkaqen; Megjithatë, kur u shfaq tërë trupi i peshkut, realiteti ishte ndryshe.
“Nuk mund ta besoja madhësinë e peshkut , ishte sikur të ishte një peshkaqen, por rezulton se ishte një k afs hë e madhe detare”, shkroi një nga peshkatarët që filmoi kri je sën.
Sipas komenteve të ekspertëve, kjo kri jes ë është një nga speciet endemike të Gjirit të Meksikës dhe mund të peshojë deri në 455 kg.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here