Lajme

Mërzitet nga lekët e Tepërt që ka, habit me këto fjalë e reja. Ma kan shkatërruar Jetën Nuk i dua

Një grua, që trashëgoi 250,000 £ në moshën gjashtë vjeç pasi një pensionist ia la në testament vetëm tetë ditë para se të ndë rronte jetë, pretendon se paratë i shka tërruan jetën.

Katie Loveridge, tani 27, tha se njerëzit ende supozojnë se ajo është vi ktimë e abu zi mit s*ks ual pasi iu dha pasuria.
Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Inxhinieri Wilfred Lamb, 72 vjeç, i la asaj gjithçka kishte para se të hum bte jetën në janar 2000 – kjo për të acaruar familjen e tij pasi hu mbi një gjy q të Gjykatës së Lartë pesë vjet më vonë.

I moshuari ishte miku i babait të Katie-s.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here