Lajme

Ndihmojeni këtë vajzë sepse nuk po gjen dot të dashur

Ajo ka një h all mjaft të madh! Nuk po gjen dot të dashur…
Një ish-atlete britanike që është e gjatë 195 cm ka deklaruar se nuk po gjen dot “shpirtin binjak”.
Është pikërisht fakti i gjatësisë së saj, pse ajo thotë se nuk po gjen një partner.
Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Gjatësia i ka dhënë shumë sukses në sport, por në dashuri nuk e ka gjetur ende rrugën.
“Një prej vë shti rës ive që has çdo ditë janë rrobat, të cilat janë të vogla për mua. Jo shumë dyqane ofrojnë veshje për vajzat e gjata, prandaj nuk kam shumë mundësi zgjedhje. Një tjetër vështirësi është takimi i meshkujve. Unë dua që djemtë të jenë në të njëjtën gjatësi ose më të gjatë se unë, por në zonën ku jetoj nuk ka shumë të tillë”, tha ajo për ‘TheSun’.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here