Lajme

Në ditën e martesës, njerku i bëri diçka që askush s’do ta bënte (Video)

A i e kishte dashur shum nënën e tij dhe shpesh i kishte takuar në rrugë në ditët kur binte shi dhe i kishte shërbyer me vozitje, shkruan revista Kosovarja. Babai i vogëlushes Xhejda kishte vd.ekur kur kjo ishte vetëm 6 vjeçe.
Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Nëna e saj kishte rënë në dashuri me zotëriun Klifton dhe pas shumë vitesh ai kishte vendosur që ta martonte atë.
Por, zotëriu në altar bëri një gjest tejet të madhërishëm që befasoi të gjithë se çfarë njeriu i madh është.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here