Lajme

Nëna 70 vjecare lindi dy binjakë – por 6 vjet më vonë ajo pranon se nuk ishte ashtu sic e kishte menduar( Video)

Në vitin 2008, në moshën 70-vjeçare, Singi lindi femijet Akashvani dhe Barsaat nëpërmjet lindjen cezariane, pasi kishte duruar tetë muaj. Binjakët kanë lindur parakohe dhe që të dy (vajza dhe djali) peshojnë 3 kilogramë.

Mjeku gjinekolog deklaroi: “Unë u trondita kur kjo zonjë në moshë më tha se ishte shtatzënë dhe kur e sollën tek unë ajo ishte me ujera te plasura, me dhimbje dhe ishte e pavetëdijshme.”Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here