Lajme

Një Njeri Amerikan Shkatërron Xhamine dhe pastaj i ndodh e papritura… VIDEO

Ju sjellim videon e radedh ne te cilet behet fjale per nje amerikan i cili e thy’en xhamin e Xhamise ne amer’ike por shikoje’ni past’aj qafr den’imi i vjen ..Një njeHvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvziveri amerikan shkatë’rron xham’in e një Xha’mie dhe përgj’igja vjen nga qi’elli men’jëherë, nuk do të b’esosh se çfa’rë i ka ndodh’ur atij..Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here