Lajme

PROFESORESHË, PSE NUK JE MARTUAR?

Një profesoreshë e një shkollë, kishte pamje dhe moral të bukur, por ishte e pa martuar, andaj njëherë shoqet e saja e pyesin: pse nuk je martuar deri tani?
Ajo ishte përgjigjur kështu:
“Një grua kishte pasur pesë vajza dhe burri i saj e kërcënon se nëse e lind edhe një vajzë tjetër, ajo vajzë nuk ka vend në shtëpinë e tyre.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Gruaja pas një kohe e lind një vajzë dhe burri i saj e mori atë vajzë dhe e la para xhamisë pas namazit të jacisë duke shpresuar se dikush nga njerëzit do ta merr.
Kur u kthye në namazin e sabahut, e pa se vajza e tij është në të njëjtin vend.
Ai këtë veprim e përsëriti shtatë ditë, ndërsa nëna çdo natë i këndonte asaj Kuran, atij iu mërzit, kështu që e ktheu në shtëpi.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here