Lajme

Rrëfimi i pesënjakëve që nëna kosovare i lindi para 22 vitesh, kështu duken tani (FOTO)

Prindërit e fëmijëve binjakë ballafaqohen me një përpjekje të madhe, jo vetëm sepse u kushtojnë kohë dhe energji për të ushqyer, veshur, ndërruar fëmijët e tyre, por mbi e gjitha sepse shumë shpejt përballen me sfidën për të plotësuar nevojat emocionale të fëmijëve individualisht.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Arjeta, Xheneta, Kushtrimi, Kastrioti dhe Kreshniku janë pesënjakët që lindën nga nëna kosovare para 22 vitesh në një nga spitalet në Beograd, e tani jetojnë në Prishtinë.
Janë rasti i vetëm në Kosovë, dhe të gjithë nga ta gëzojnë shëndet të plotë, krejt kjo falë prindërve Shehnazen dhe Mehdiut. Xheneta që mund të konsiderohet më e madhja, edhe pse lindi vetëm një minutë para të tjerëve, pati folur për Gazetë Metro, pak kohë më parëHvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here