Lajme

Shqiptarët ende marrin ushqimin e dasmës me vete, shihni videon

Në përgjithësi ne vendin tone gezimet dhe hidherimet i ndajme gjithmone me shume njerez,
Ashtu ka qene gjithmone ku ne te gjitha gezimet ishte tendenca te ftoheshin te gjithe te njohurit dhe te mos ngelte askush i merzitur.
Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ka disa situata që bien në sy nga dasmat shqiptare.
Shpeherë ushqimi nuk përfundohet dhe ka nga ata që e paketojnë dhe e marrin me vete.
Ne keto raste idete e shqiptarëve jan dy:
-E marrin mishin se është harxhuar i oti dasmës dhe gjynah të hidhet.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here