Lajme

Çfarë po ndodhë me këta aeroplanë, s’mund të ulën në aeroport

Aeroplanët që luftojnë për t’u ulur në Aeroportin e Manchesterit
Stuhia “Deirdre” ka sjellë erëra të forta në Britani të Madhe këtë fundjavë, duke rezultuar në avionët që duhet të ndërpresin uljet.
Në një video që është filmuar në Aeroportin e Manchesterit të shtunën shihen aeroplanët që nuk mundën të ulën, transmeton rtv21.tv.
Nëse keni fobi nga fluturimet me aeroplan ose jeni në sprovë nervore preferohet të mos e shikoni këtë video.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Një aeroplan pasi provoi të ulej në aeroportin e Manchesterit vazhdoi me vështirësi fluturimim, por ky nuk ishte i vetëm. Edhe një aeroplan tjetër pati probleme të tilla.
Pas disa tentimeve dy aeroplanët u ulën në mënyrë të sigurtë./21MediaHvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here