Lajme

Dritat Fiken në sken Live, ndodh diçka Pas pak sekondash Gjyqtarët çmenden…!!

Disa nga audicionet më të mira dhe më mahnitëse të vallëzimit të animacionit kanë marrë talent nga e gjithë bota! Pabesueshme me talent! Kush është i preferuari yt?
Na tregoni në komentet e më poshtme.
Më poshtë shihni pamjet në Video:

Comment here