Lajme

E refuzoi se ishte punëtor i thjeshtë, kur mëson të vërtetën bëhet për të vrarë veten (Video)

Papawer në You Tube, është një nga profilet më të njohura për shkak të realizimit të eksperimenteve të ndryshme dhe kamerave të fshehta.
Këtë javë ka qenë protagonist një punëtor i thjeshtë që punonte si murator dhe befas takohet me një vajzë e cila mundohet ta shmangë për shkak të profesionit, por kur zbulon të vërtetën gjithçka merr një kthesë tjetër.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Djali e komplimenton duke i thënë se është e bukur dhe i kërkon të dalin së bashku, por ajo i thotë t’i qëndrojë larg.
Mirëpo, pas “poshtërimeve” të bëra, djali i tregon se në të vërtetë ai është pronari i apartamente luksosoze “Mason”.
Në këtë moment ndryshon gjithçka dhe vajza përpiqet të kthejë pas çdo gjë, por ishte e kotë.
Më poshtë shihni pamjet në Video:Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here