Lajme

Familja s’e lë të shohë fëmijët, kusht burrit: ’10 mijë euro që të sjellim gruan’

Një histori tragjike nga Billush i Prizrenit u transmetua në emsionin “Fiks Fare”. Gruaja shqiptare pas divorcit me burrin kosovar ka lënë dy fëmijët për të cilët gjykata i ka caktuar t’i shohë një herë në muaj nga katër orë. Çudia e madhe vjen më pas.
Gruaja nga Kukësi, e ndaluar nga babai dhe vëllai nuk lejohet më t’i shohë fëmijët, të cilët i luten duke qarë se i ka këputur malli.
Babai i dy fëmijëve, Elvisit dhe Zemries, Agron Bytyci thotë se janë ndarë me gjykatë, edhe pse ai nuk e pranon ndarjen, pasi e do gruan.
Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Jam martuar me një grua nga Shqipëria dhe jemi ndarë me gjyq. Gjyqi ka vendosur një herë në muaj nga katër orë të takojë fëmijët, nuk e lënë prindërit dhe vëllai. Kunati më ka kërkuar 10 mijë euro që ta lërë motrën e tij dhe gruan time të vijë të shohë fëmijët”- thotë aiHvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here