Lajme

Ikën e zemëruar nga shtëpia dhe lë burrin me 2 fëmijët, 2 ditë më vonë ajo merr një letër që do t’i ndryshojë jetën

Një baba i ri vjen në shtëpi pas një dite të lodhshme në punë, dëshira e tij e vetme ishte të kalonte darkën në paqe dhe të mos duhej të përfshihej në menaxhimin e fëmijëve, tekat e tyre apo punët e tjera shtëpiake.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Por atë mbrëmje, edhe gruaja e tij ishte e rraskapitur dhe nuk mund ta toleronte qëndrimin e tij, prandaj vendosi ta linte vetëm në shtëpi me fëmijët. E gjithë bota e këtij burri u shemb nën këmbët e tij, këtu është se si veproi ky baba:

“Gruaja ime e dashur, Pak ditë më parë patëm një diskutim shumë të dhunshëm. U ktheva në shtëpi nga puna, isha shumë i lodhur, shikoja orën time dhe ishte vetëm ora 20:00, vetëm dëshiroja të ulesha në divan dhe të shikoja ndeshjen e futbollit.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here