Lajme

“Jam martuar me një arab, e pashë vetë me sytë e mi që është gay”, habit me kërkesën 27-vjeçarja

Martesa e lidhur me dashuri zakonisht është ajo që pritet të jetë më jetëgjatë.
Dy persona jo gjithmonë lidhin jetët për shkak të ndjenjave, por edhe për interesa të tjera si përfitimet ekonomike apo fshehja e prirjeve seksuale.
Zgjidhja e një martesë është pjesa më e dhimbshme pasi ata që vuajnë më shumë janë fëmijët.
ARasti i një shqiptareje 27-vjeçare i mbërritur në inbox-in e JOQ.al hyn tek të pazakontit.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

E reja thotë që është martuar me një shtetas arab prej një viti dhe nga kjo martesë ka lindur një vajzë.
Ajo shton se e ka parë më sytë e saj bashkëshortin duke kryer marrëdhënie seksuale me një tjetër person dhe ka vërtetuar se është gay.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here